Main menu

Avsec Consulting kan tilbyde undervisning i alle de forskellige moduler, der er beskrevet i EU forordning 1998/2015, afsnit 11 og NASP, Bilag 24, dvs. uddannelse for medarbejdere hos

Der udbydes uddannelse til alle virksomheder, der er forpligtet af reglerne i NASP, herunder bl.a. undervisning i generel viden om tidligere ulovlige handlinger/terrorhandlinger, viden om retlige krav, viden om formålet, og specifikt de teoretiske krav til de forskellige fagmoduler for kendte kunder, transportører, leverandører og luftfartsselskaber.

Avsec Consulting kan også – efter aftale - tilbyde at foretage undervisning, helt eller delvist i de moduler, der samtidig kræver praktisk uddannelse i f.eks. screening af både passagerer, bagage, fragt, forsyninger til flyvningen/leverancer til lufthavnen, eftersyn af køretøjer og udførelse af adgangskontrol. Den praktiske uddannelse kan foregå i samarbejde med lufthavnens/fragtagentens/cateringfirmaets egne certificerede instruktører.

Endelig tilbyder Avsec Consulting – efter aftale – vedligeholdelsestræning/efteruddannelse.

 

Kursus i generel sikkerhedsbevidsthed jf. EU forordning 1998/2015, 11.2.7

Avsec Consulting har i samarbejde med konsulentvirksomheden Lekon Rådgivning udviklet e-learning kurset Generel Sikkerhedsbevidsthed. Kurset henvender sig til personer, der skal tage sikkerhedskurser jf. EU forordning 1998/2015, 11.2.7.

Du finder kurset i kursusfanen på deres hjemmeside www.lekon.dk